Prakker legemiddelindustrien unødvendige medikamenter på friske mennesker? <strong>Musikken er et av de mest stemningsbærende elementene i moderne film. Bare prøv å forestille deg Indiana Jones uten John Williams! Slappe g Studentersamfunnet gjør sitt inntog på Vestlandsrevyen! Studentersamfunnet har ein lang tradisjon for å arrangere fokusveke, og i haust blir temaet
kontroversielle ytringar. De vil ha Gud tilbake – ikke bare til klasserommet, men tilbake i offentligheten.

Prakker legemiddelindustrien unødvendige medikamenter på friske mennesker?

Nyheter

I underskogen på internett og i folkedjupet finn vi spor av ei radikalt annleis offentlegheit. Det er denne offentlegheita vi skal stifte bekjentskap med i årets fokusveke.

Tidligere i år har vi kunnet lese om nordmenn som reiser til utlandet for å få hjelp til å ta sitt eget liv. I Europa er det flere land som har åpnet opp for aktiv dødshjelp, men i Norge er både eutanasi og assistert selvmord forbudt.

Upop er gruppen for deg som liker populærvitenskap!

Onsdag 1. oktober inviterte Studentersamfunnet til samtale om “moderne uro” med psykiater, professor og forfatter Finn Skårderud. Skårderud skrev i 1998 boken med samme navn, skriver jevnlig for Aftenposten, og er en internasjonalt anerkjent ekspert på spiseforstyrrelser.

Byråden sa seg godt fornøyd med kommunens tilbud til rusavhengige under debatten torsdag 18. september. Studentersamfunnet og NRK Hordaland inviterte til debatt om stengingen av Nygårdsparken, miljøet i Vågsbunnen og tiltak mot rekruttering til miljøet.

In their natural habitat, Norwegians have to maneuver through an extensive web of unwritten rules, and sometimes it may be difficult to know which rule you have broken, even for natives.

Vi lager møter om det meste, det være seg mat, dataspill, filosofi, film eller kulturpolitikk.

Vinnerne av konkurransen i samarbeid med Utdanning i Bergen har nå blitt trukket.

Facebook

Podcaster

Hent podcaster fra våre sendinger på SRiB her!

Studentmeninger

Møtebilder

Debatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å døDebatt: Med rett til å dø

Søk

Studentsamskibnaden

Velferdstinget